NOĆ U KUĆI GOSPODINA KOLAKA - Ćuprija.net
29064
post-template-default,single,single-post,postid-29064,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

NOĆ U KUĆI GOSPODINA KOLAKA

NOĆ U KUĆI GOSPODINA KOLAKA

Slušaj tekst!
Slušaj tekst!

Predstava „Noć u kući gospodina Kolaka“ odigrana je u Velikoj sali OMŠ “Dušan Skovran” u Ćupriji.

Predstava je rađena po tekstu Vladimira Đorđevića, a u predstavi igraju Slobodan Boda Ninković, Vladimir Kerkez i Irfan Mensur, koji je i reditelj komada.

Irfan Mensur tumači gospodina Kolaka, oca pop pevačice Anđele, Slobodan Ninković je u ulozi njenog bivšeg supruga, dok je Vladimir Kerkez u ulozi već bivšeg momka. Predstava govori o muškim ali i ostalim stereotipima, kojima kako kaže Mensur, trebamo svi da se smejemo.

Komentarišući predstavu, Irfan Mensur, reditelj i glumac, kaže da je ideja da predstava na neki način otvori oči muškarcima i ponekoj  ženi koja nije svesna svoje vrednosti i svog značaja. „Mi smo ovu predstavu napravili da bismo se mi glumci dobro osećali i da bi se publika dobro osećala, da izađe iz sale sa osmehom i da malo razmisli čime nas sve pokušavaju baciti u neko sivilo. Hajde da se podignemo iznad tog sivila i da počnemo da živimo živote koji su u akvarel bojama“, kaže Irfan Mensur.

Predstavom „Noć u kući gospodina Kolaka“ glumci su poslali poruku da se status ne može kupiti, bez obzira na novac i materijalno bogatsvo koje neko poseduje.