ĆUPRIJA NA VISINI ZADATKA U PRIPREMI DRŽAVNOG TAKMIČENJA U ATLETSKIM SPORTOVIMA - Ćuprija.net
29038
post-template-default,single,single-post,postid-29038,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ĆUPRIJA NA VISINI ZADATKA U PRIPREMI DRŽAVNOG TAKMIČENJA U ATLETSKIM SPORTOVIMA

ĆUPRIJA NA VISINI ZADATKA U PRIPREMI DRŽAVNOG TAKMIČENJA U ATLETSKIM SPORTOVIMA

Slušaj tekst!
Slušaj tekst!

Više stotina takmičara iz nekoliko desetina osnovnih i srednjih škola Srbije danas se na atletskom stadionu „ Aleksandar Aca Petrović“ borilo za titulu najboljih u republici.

Školarci su se takmičili u disciplinama predviđenim za školski sport:  skok u dalj, trke na 60 metara i bacanje vorteksa. Stariji osnovci i srednjoškolci trčali su na 100, 200,400, 800 i 1000 metara, bacali kugle, skakali u vis  i bacali kuglu u dalj.

Ovo takmičenje okupilo je pobednike sa regionalnih takmičenja Pomoravskog, Braničevskog, Borskog i Podunavskog okruga. Najbolje plasirani će osim priznanja pobednika republičkog školskog prvenstva za ovu godinu svojim rezultatima uticati i na ekipni plasman..

Opština Ćuprija bila je domaćin ovog takmičenja dok je organizator Savez za školski sport Srbije uz pokroviteljstvo Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije.