OO SNS ĆUPRIJA: NINOSLAV ERIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA ODBORA - Ćuprija.net
28967
post-template-default,single,single-post,postid-28967,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

OO SNS ĆUPRIJA: NINOSLAV ERIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA ODBORA

OO SNS ĆUPRIJA: NINOSLAV ERIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA ODBORA

Završeni su unutarstranački izbori u opštinskom odboru SNS u Ćupriji. Za predsednika je izabran narodni poslanik i predsednik SO Ninoslav Erić, koji je i u proteklom ciklusu obavljao funkciju prvog čoveka ćuprijskih naprednjaka.

Iza njega su jednoglasno stali svi članovi izborne skupštine. U svom obraćanju stranačkim kolegama, Erić je istakao da je u proteklih 10 godina SNS uradila više za Ćupriju nego bilo koja vlast pre. 

“Sve što je urađeno za grad i opštinu se vidi ali ja sam najponosniji na ono preko čega mnogi prelaze, a to je imovina Ćuprije. Ona je za proteklih 10 godina višestruko narasla i taj rast biće nastavljen i u narednom periodu”, rekao je Erić.

On je posebno apostrofirao ispravljanje tuđih grešaka. “To je bio najteži zadatak. Na dobrom smo putu da sve tuđe greške ispravimo a Ćupriji vratimo ono što joj pripada. Vratićemo joj i narod, građane. To će u budućnosti biti naš najveći i najteži zadatak, za čije rešavanje mi je potrebna i vaša pomoć”, rekao je Erić obraćajući se članovima izborne skuštine OO SNS.

“Pred nama je novi period rada. Očekujem da nastavimo još jače, predanije, posvećenije i bolje radimo za dobrobit svih građana naše opštine jer su nam u više navrata ukazali svoje poverenje, a to ne smemo zaboraviti”, zaključio je Ninosav Erić, predsednik OO SNS u Ćupriji.