MALI DOM VELIKOG SRCA U DANU OTVORENIH VRATA - Ćuprija.net
28937
post-template-default,single,single-post,postid-28937,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

MALI DOM VELIKOG SRCA U DANU OTVORENIH VRATA

MALI DOM VELIKOG SRCA U DANU OTVORENIH VRATA

Mali dom velikog srca” kako se često naziva internat u Ćupriji otvorio je svoja vrata budućim stanarima i u neposrednom razgovoru predstavio ustanovu i pojasnio načine njenog funkcionisanja. Ova ustanova nedavno je proslavila svoj jubilej-pedeset godina rada što govori o dugogodišnjoj tradiciji doma koji se tokom svih godina unapređivao i postajao ono što je danas, moderna, funkcionalna, bezbedna i posvećena ustanova učenicima koji tu stanuju menja dom a roditeljima pruža sigurnost.

Dom učenika srednjih škola “Srećno” je sigurna i bezbedna kuća u kojoj proces osamostaljivanja od roditelja teče mnogo lakše i bezbolnije a direktor i vaspitači pružaju stručnu pomoć u adaptaciji i učenju. Ishrana je kvalitetna, raznovrsna i prilagođena uzrastu, sobe svetle i uredne a Dom nudi i mnogo sadržaja za kreativno i prijatno provođenje slobodnog vremena.