MATURANTSKI PLES, IGRA ZA GINISA I KRAJ SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA - Ćuprija.net
28898
post-template-default,single,single-post,postid-28898,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

MATURANTSKI PLES, IGRA ZA GINISA I KRAJ SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

MATURANTSKI PLES, IGRA ZA GINISA I KRAJ SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

Slušaj tekst!
Slušaj tekst!

220 maturanata završnih razreda, sve četiri srednje škole iz Ćuprije, kraj svog srednjeg obrazovanja proslavilo je i ove godine Maturantskim plesom.

Ovo je jedan od najlepših načina da zajedno obeležimo završetak srednjoškolskog obrazovanja uz obećanje da ove dane nikada ne zaboravimo, saglasni su maturanti.

Njih su pre plesa kadrila pozdravili svojom igrom članovi KUD “Železničar” iz Ćuprije i direktorka Turističke organizacije Ćuprija Jelena Petrović koja im je poručila da ne zaborave svoje srednjoškolske dane i poželela im uspeh i sreću u nastavku školovanja.

Podsetimo, svake godine maturanati završnih razreda srednjih škola plesom iste koreografije tačno u podne, uz muziku Johana Štrausa “Slepi miš” pokušava da obori Ginisov rekord u plesu kadrila odnosno najvećeg simultanog plesa u svetu. Rekord koji je oboren još 2011. god. iznosi 33.202 plesača.