U PETAK JE DAN OTVORENIH VRATA U ĆUPRIJSKOM INTERNATU - Ćuprija.net
28896
post-template-default,single,single-post,postid-28896,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

U PETAK JE DAN OTVORENIH VRATA U ĆUPRIJSKOM INTERNATU

U PETAK JE DAN OTVORENIH VRATA U ĆUPRIJSKOM INTERNATU

Dom učenika srednjih škola “ Srećno“, u petak, 19. maja od 16 sati, organizuje tradicionalnu manifestaciju „Dan otvorenih vrata“.

Ovo je prilika da se budući korisnici upoznaju sa načinom života i rada u ćuprijskom internatu koji je ove godine obeležio pedesetogodišnjicu postojanja. Tokom tog vremena kroz Dom “Srećno” prošlo je isto toliko generacija učenika.

Dom učenika srednjih škola “Srećno” je sigurna i bezbedna kuća u kojoj proces osamostaljivanja od roditelja teče mnogo lakše i bezbolnije a direktor i vaspitači pružaju stručnu pomoć u adaptaciji i učenju. Ishrana je kvalitetna, raznovrsna i prilagođena uzrastu, sobe svetle i uredne a Dom nudi i mnogo sadržaja za kreativno i prijatno provođenje slobodnog vremena.