MEĐUOKRUŽNO TAMIČENJE U ATLETSKIM DISCIPLINAMA UVERTIRA U REPUBLIČKO TAKMIČENJE U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
28828
post-template-default,single,single-post,postid-28828,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

MEĐUOKRUŽNO TAMIČENJE U ATLETSKIM DISCIPLINAMA UVERTIRA U REPUBLIČKO TAKMIČENJE U ĆUPRIJI

MEĐUOKRUŽNO TAMIČENJE U ATLETSKIM DISCIPLINAMA UVERTIRA U REPUBLIČKO TAKMIČENJE U ĆUPRIJI

Slušaj tekst!
Slušaj tekst!

Već dugi niz godina Ćuprija je domaćin značajnih školskih takmičenja u atletici gde učešće uzimaju talentovani sportisti koji su redovno i učesnici republičkih takmičenja u kraljici sportova, sa kojih nas uvek obraduju po nekom medaljom.

Na ovim takmičenjima učešće uzimaju osnovne i srednje škole iz Braničevskog, Podunavskog, Borskog i Pomoravskog okruga i doprinose tome da se vide sve čari atletike. Najbolji sportisti sa međuokružnog takmičenja koje se održalo na atletskom stadionu “Aleksandar Aca Petrović” u Ćupriji plasirali su se na republičko takmičenje koje će se održati na istom mestu 25. maja kada će se zajedno sa ostalim najboljim sportistima iz svojih generacija boriti za neki od pehara i medalja.