MILOŠ MILANOVIĆ GLAVNI SUDIJA U UTAKMICI ITALIJA - ŠPANIJA UEFA EVROPSKOG PRVENSTVA - Ćuprija.net
28822
post-template-default,single,single-post,postid-28822,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

MILOŠ MILANOVIĆ GLAVNI SUDIJA U UTAKMICI ITALIJA – ŠPANIJA UEFA EVROPSKOG PRVENSTVA

MILOŠ MILANOVIĆ GLAVNI SUDIJA U UTAKMICI ITALIJA – ŠPANIJA UEFA EVROPSKOG PRVENSTVA

UEFA Evropsko prvenstvo za igrače do 17 godina 2023. je godišnje međunarodno omladinsko fudbalsko prvenstvo koje organizuje UEFA za muške reprezentacije Evrope do 17 godina. Mađarska je ove godine domaćin turnira koji se igra od 17. maja do 2. juna. Na teren će tokom trajanja turnira izaći 16 timova koje čine igrači koji su rođenjem nakon 1. januara 2006. godine stekli pravo da učestvuju.

U četvrtak 18. maja od 20 sati na teren stadiona Budaros izaći će fudbaleri reprezentacija Italije i Španije. Glavni delilac pravde u ovoj utamici biće sudija Miloš Milanović iz Ćuprije uz pomoćne sudije Milana Šutulovića iz Novog Sada i Kiriakosa Sokratousa sa Kipra.

Kao i prethodna izdanja koja su se održavala u neparnim godinama, turnir će služiti kao UEFA kvalifikacioni turnir za FIFA U-17 Svetsko prvenstvo. Pet najboljih timova na turniru će se kvalifikovati za Svetsko prvenstvo u fudbalu U-17 2023. kao predstavnici UEFA.