MUP POZVAO GRAĐANE DA PREDAJU NELEGALNO ORUŽJE - Ćuprija.net
28577
post-template-default,single,single-post,postid-28577,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

MUP POZVAO GRAĐANE DA PREDAJU NELEGALNO ORUŽJE

MUP POZVAO GRAĐANE DA PREDAJU NELEGALNO ORUŽJE

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije pozvalo je građane koji poseduju neregistrovano oružje da ga do 8. juna ove godine, predaju najbližoj policijskoj stanici. Tokom ovog perioda građani koji predaju neregistrovano oružje neće krivično odgovarati, niti snositi bilo kakve posledice a ne moraju dokazivati ni poreklo oružja.

Poziv se odnosi na sve vrste oružja, automatsko kao i svako drugo oružje, minsko-eksplozivna sredstva, delove za oružje i municiju koju su protivpravno držali ali i one građane koji nisu predali policijskim stanicama na čuvanje oružje nakon smrti vlasnika.

Prema saopštenju MUP-a, oružje u nelegalnom posedu građani u navedenom periodu, bez ikakvih posledica, mogu predati svakog dana, od 7 do 19 časova.