NOUFEST 2023 – DRUGI DAN - Ćuprija.net
27534
post-template-default,single,single-post,postid-27534,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

NOUFEST 2023 – DRUGI DAN

NOUFEST 2023 – DRUGI DAN

Sajam obrazovanja koji se po jedanaesti put održava uĆupriji i važi za jedinstveni i najposećeniji sajam ove vrste u Centralnoj Srbiji, drugog dana održavanja otvorio je vrata budućim srednjoškolcima kako bi im se predstavili stručni programi i obrazovni profili koji su aktuelni u srednjim školama u Pomoravlju.

Na sajmu su ove godine svoje studijske programe predstavile 44 visokoškolske ustanove dok je programe srednjih stručnih škola predstavilo 26 izlagača. Prema rečima organizatora, sajam obrazovanja ove godine posetilo je 4000 posetilaca što je ujedno i dosadašnji rekord u broju poseta ovog događaja.

Pored velikog broja predavanja i panel diskusija, koji su, inače svih ovih godina tradicija na NOUFESTU, kao prateći program održane su i naučnih radionice koje posetioci ocenjuju odličnom ocenom.