SAJAM OBRAZOVANJA U ĆUPRIJI PO JEDANAESTI PUT OPRAVDAO EPITET NAJVEĆEG I NAJPOSEĆENIJEG U CENTRALNOJ SRBIJI - Ćuprija.net
27467
post-template-default,single,single-post,postid-27467,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

SAJAM OBRAZOVANJA U ĆUPRIJI PO JEDANAESTI PUT OPRAVDAO EPITET NAJVEĆEG I NAJPOSEĆENIJEG U CENTRALNOJ SRBIJI

SAJAM OBRAZOVANJA U ĆUPRIJI PO JEDANAESTI PUT OPRAVDAO EPITET NAJVEĆEG I NAJPOSEĆENIJEG U CENTRALNOJ SRBIJI

Ćuprija je jedanaesti put za redom domaćin najvećeg sajma na kome se promoviše obrazovanje i budućim studentima i osnovcima pružaju odgovori na pitanja koja se tiču njihovog daljeg obrazovanja.

“Nou fest ove godine ima najveći broj izlagača, Trenutno su na sajmu 44 visokoškolske ustanove, koje predstavljaju svoje studijske programe zainteresovanim učenicima završnih razreda srednjih škola iz Pomoravlja. Prema tome, to predstavlja jedinstveni sadržaj ove vrste u Srbiji pa možemo da kažemo da smo posle jedanaest godina postigli nivo koji je prestižan za čitavu našu zemlju”, rekao je danas Dejan Milunović, jedan od članova NOU tima – regionalnog tima podrške za nauku, obrazovanje i umetnost.

Sajam obrazovanja je odlično mesto za prikupljanje važnih informacija o studijskim programima a pre svega koristi budućim studentima pri donošenju velike i važne odluke o izboru buduće profesije. Pored toga, dostupnost informacija na jednom mestu donosi značajnu finansijsku uštedu za roditelje budućih studenata u Pomoravlju, s obzirom na to da su svi sadržaju na sajmu besplati.

U drugom danu NOU festa budućim srednjoškolcima ponudu stručnih programa i obrazovih profila predstavljaće srednje stručne škole u ustaljenom terminu od 10 do 16 sati. Za učenike iz Paraćina i Jagodine i ove godine je obezbeđen besplatan prevoz autobusima “Eurolina”.