JEDANAESTI REGIONALNI SAJAM OBRAZOVANJA – NOUFEST, ĆUPRIJA 2023 - Ćuprija.net
27442
post-template-default,single,single-post,postid-27442,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

JEDANAESTI REGIONALNI SAJAM OBRAZOVANJA – NOUFEST, ĆUPRIJA 2023

JEDANAESTI REGIONALNI SAJAM OBRAZOVANJA – NOUFEST, ĆUPRIJA 2023

Jedanaesti Regionalni sajam obrazovanja – NOUFEST 2023 održava se 16. i 17. marta, u hali sportova “ADA” u Ćupriji, u organizaciji NOU tima – regionalnog tima podrške za nauku, obrazovanje i umetnost.

Prvi sajamski dan rezervisan je za predstavljanje fakulteta i visokih škola, a ciljna grupa su učenici i nastavnici završnih razreda srednjih škola, dok će drugog dana manifestacije svoju priliku za prezentaciju imati srednje škole iz regiona i specijalizovane srednje škole iz cele Srbije. Zainteresovanim posetiocima biće dostupne detaljne informacije koje im mogu pomoći pri upoznavanju sa programom i načinom rada željenih škola i fakulteta.

Sajam obrazovanja je odlično mesto za prikupljanje važnih informacija o nastavku školovanja budućih studenata iz Pomoravlja ali i odličan informator za njihove roditelje. Sve sajamske aktivnosti na NOUFEST 2023 održavaće se u vremenu od 10 do 16 sati. Ulaz za sve posetioce je slobodan, a za organizovane posete učenika iz Paraćina i Jagodine obezbeđen je besplatan prevoz autobusima Eurolina.