DRŽAVNA SEKRETARKA U MINISTARSTVU TURIZMA I OMLADINE MILENA POPOVIĆ POSETILA ĆUPRIJU - Ćuprija.net
27452
post-template-default,single,single-post,postid-27452,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

DRŽAVNA SEKRETARKA U MINISTARSTVU TURIZMA I OMLADINE MILENA POPOVIĆ POSETILA ĆUPRIJU

DRŽAVNA SEKRETARKA U MINISTARSTVU TURIZMA I OMLADINE MILENA POPOVIĆ POSETILA ĆUPRIJU

Državni sekretakar Ministarstva turizma i omladine Milena Popović posetila je danas Ćupriju i sa predsednikom opštine Jovicom Antićem, zamenikom predsednika Vladimirom Vasiljevićem, direktorkom Turističke organizacije Jelenom Petrović i opštinskim većnikom zaduženim za sport i omladinu Nenadom Jovanovićem, razgovarala o potencijalima turističke ponude, projektima resornog ministarstva i problemima sa kojima se suočavaju lokalne samouprave i turističke organizacije.

“Moja poseta Ćupriji je iz razloga što želim da čujem vaše ideje i na koji način ministarstvo može da vam pomogne da ih realizujete ali i da vidim kako rade manje turističke organizacije. Praksa pokazuje da su kreativnost i entuzijazam veoma izraženi u manjim turističkim organizacijama. Zato želim da sagledam celinu i da vam predstavim planove i projekte ministarstva”, rekla je Popovićeva i obećala da će nakon posete svih regiona opet doći u Ćupriju sa konkretnim predlozima.

Predsednik opštine Jovica Antić naglasio prilikom posete stanje turizma i omladinske politike na teritoriji opštine Ćuprija i da postoji stalni trud da se sve prednosti Ćuprije i okoline istaknu.

Posetu Ćupriji državna sekretarka Ministarstva turizma i omladine završila je oblaskom Manastira Ravanica.