KULTURNE I SPORTSKE MANIFESTACIJE UVERTIRA U OBELEŽAVANJE JUBILEJA DOMA "SREĆNO" - Ćuprija.net
27381
post-template-default,single,single-post,postid-27381,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

KULTURNE I SPORTSKE MANIFESTACIJE UVERTIRA U OBELEŽAVANJE JUBILEJA DOMA “SREĆNO”

KULTURNE I SPORTSKE MANIFESTACIJE UVERTIRA U OBELEŽAVANJE JUBILEJA DOMA “SREĆNO”

Jubilej, pola veka postojanja Doma učenika srednjih škola “Srećno” obeležiće pored centralne manifestacije “Svečane akademije” koja će biti održana 20. marta, mnogobrojne kulturne i sportske aktivnosti u kojima će učešće uzeti učenici i koletiv Doma.

“Dom iz mog objektiva” bila je tema nagradnog konkursa kroz koji su učenici kroz razlicite vidove likovne i pisane umetnosti prikazali svoje viđenje zivota u domu”, istakla je Tatjana Milojević, direktorka Doma, uručujući nagrade najuspešnijima.

Učenici Doma učenika srednjih škola “Srećno” dokazali su se kao uspešni sportisti na mnogobrojnim dosadašnjim domijadama a ovog puta za srednjoškolce organizovan je šahovski turnir na kome su snage odmerili gosti Doma učenika srednjih škola u Jagodini, Tehničke škole, Gimanzije i domaćina, u ženskoj i muškoj konkurenciji. U šahovskom takmičenju u muškoj konkurenciji pobedili su gosti iz Jagodine a kod devojaka najbolji je bila ekipa doma “Srećno”.