ĆUPRIJA DOMAĆIN PRVOG REGIONALNOG TURNIRA U RUKOMETU, NA TERENU HALE RUKOMETAŠI IZ VIŠE GRADOVA SRBIJE - Ćuprija.net
27257
post-template-default,single,single-post,postid-27257,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ĆUPRIJA DOMAĆIN PRVOG REGIONALNOG TURNIRA U RUKOMETU, NA TERENU HALE RUKOMETAŠI IZ VIŠE GRADOVA SRBIJE

ĆUPRIJA DOMAĆIN PRVOG REGIONALNOG TURNIRA U RUKOMETU, NA TERENU HALE RUKOMETAŠI IZ VIŠE GRADOVA SRBIJE

Opština Ćuprija i domaći Rukometni klub Radnički domaćini su prvog regionalnog turnira koji se održava u okviru Sportskih igara mladih – najvećeg takmičenja amaterskog sporta za decu školskog uzrasta. Na terenu hale sportova “Ada” kvalifikacioni turnir igraju rukmetni klubovi iz Ćuprije, Jagodine, Paraćina, Kruševca, Aranđelovca, Blaca, Užica, Niša i Čačka.

Najbolje plasiranu ekipu nakon ovog takmičenja očekuje učešće na državnom takmičenju Srbije, koje će biti održano tokom jula meseca.

Pobednici Finala Srbije, po kategorijama obezbeđuju sebi mesto na završnom MEĐUNARODNOM FINALNOM TAKMIČENJU u Splitu. Najuspešniji finalisti SIM Srbije će kroz igru i druženje odmeriti sportsku spretnost u svih 10 sportova sa svojim vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske na finalu u avgustu.