ODRŽANA JE 93. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA - Ćuprija.net
27214
post-template-default,single,single-post,postid-27214,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ODRŽANA JE 93. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

ODRŽANA JE 93. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Opštinski većnici su svoj rad na 93. sednici započeli ocenjivanjem Izveštaja o radu Opštinskog veća i Turističke organizacije za prethodnu godinu. Pozitivnom ocenom pored ovih ocenjen je i predlog izmene pravilnika kojim se ostvaruju potrebe i interesi građana u oblasti sporta. Izmene pravilnika odnose se na kontrolu budžetskih sredstava namenjenih sportskim organizacijama i udruženjima.

U nastavku sednice veća razmatrane su izmene finansijskog plana MZ Krušar i predlog rešenja o formiranju Komisije za analizu korišćenja budžetskih sredstava opštine Ćuprija.

Prigovori građana na rešenja Centra za socijalni rad i Odeljenja za društvene delatnosti nisu razmatrani jer sednici nisu prisustvovali donosioci predmetnih rešenja, a „zeleno vsetlo“ dobio je zahtev Pravobranilaštva o zaključenju sporazuma sa Zavodom za javno zdravlje „Pomoravlje“ u vezi sa naknadom za uslugu kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji opštine.

Dnevni red 93. sednice Opštinskog veća dopunjen je izmenama finansijskog plana Tehničke škole i Odlukom o formiranju Organizacionog odbora festivala muzičke izuzetnosti „Ravanelijus“.