AUDICIJA ZA PREDSTAVNIKE ĆUPRIJE U TAKMIČENJU "RITAM EVROPE" - Ćuprija.net
27133
post-template-default,single,single-post,postid-27133,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

AUDICIJA ZA PREDSTAVNIKE ĆUPRIJE U TAKMIČENJU “RITAM EVROPE”

AUDICIJA ZA PREDSTAVNIKE ĆUPRIJE U TAKMIČENJU “RITAM EVROPE”

Audicija za najpopularnije i najveće dečije muzičko takmičenje u zemlji “Srbija u ritmu Evrope” namenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godine, deci i omladini Republike Srbije, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples biće održano 15. marta u prostorijama OMŠ “Dušan Skovran” u Ćupriji sa početkom u 13 sati.

Pozivaju se zainteresovana deca i omladina ovog uzrasta da svoje prijave pošalju na Instagram profil organizatora RITAMEVROPE ili na broj telefona 060/65.55.013 (viber/whatsaap) i budu deo ovog takmičenja.

„Ritam Evrope“ je najveće dečije muzičko takmičenje u regionu namijenjeno mladima a pobedničkoj ekipi obezbeđuje televizijski prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada kao i promociju svog grada. Ddeci grada pobednika dobijaju i nagradno putovanje u zemlju koju su u televizijskom programu predstavljala.