UNIVEREXPORT POČEO SA RADOM U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
27097
post-template-default,single,single-post,postid-27097,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

UNIVEREXPORT POČEO SA RADOM U ĆUPRIJI

UNIVEREXPORT POČEO SA RADOM U ĆUPRIJI

Kompanija Univerexport otvorila je u Ćupriji svoj novi maloprodajni objekat. Reč je o 186. objektu u maloprodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca.

Na atraktivnoj lokaciji sa površinom od 650 kvadrata i blizu 7000 artikala, novi Univerexport odgovara na sve složenije zahteve tržišta i potrošača. Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje, organske proizvode i proizvode pod imenom bredna Organa, Baš baš, Naše najbolje i Daj daj koji karakteriše sjajan odnos cena i kvaliteta.

Novootvoreni objekat u Ćupriji upošljava 18 naših sugrađana koji su na usluzi potrošačima svakodnevno od 7 do 22 sata.

U Univerexportu ističu da će u toku ove godine nastaviti sa širenjem maloprodajne mreže a neka od novih otvaranja predviđena su u Jagodini, Užicu, Zlatiboru i drugim gradovima.