TINEJDŽERI IZNAJMILI STAN U PARAĆINU I NAPRAVILI ŽURKU KOJA SE ZAVRŠILA UBADANJEM NOŽEM - Ćuprija.net
27072
post-template-default,single,single-post,postid-27072,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TINEJDŽERI IZNAJMILI STAN U PARAĆINU I NAPRAVILI ŽURKU KOJA SE ZAVRŠILA UBADANJEM NOŽEM

TINEJDŽERI IZNAJMILI STAN U PARAĆINU I NAPRAVILI ŽURKU KOJA SE ZAVRŠILA UBADANJEM NOŽEM

Tinejdžer R. S. (16) iz Paraćina, koji je noćas izboden nožem u jednom stanu na žurci, operisan je odmah u Opštoj bolnici u tom gradu i van je životne opasnosti.

On je primljen sa dve ubodne rane nanete nožem u trbuh, od kojih je jedan ubod probio trbušni zid i povredio želudac, zbog čega je i operisan. Dečak je sada u stabilnom stanju, a saniran je i ubod u koleno leve noge.

Do krvavog obračuna tinejdžera došlo je nešto iza ponoći, na žurci koju su priredili nekoliko vršnjaka, u noći između subote i nedelje u jednoj od zgrada u Ulici Svetog Save, u centru grada.

– Tinejdžeri su slušali muziku, verovatno i pili, kad je došlo do svađe i jedan od maloletnika iz Ćuprije, J. M., je potegao nož, ubo više puta drugog maloletnika, a zatim pobegao. Bilo je to par sati iza ponoći – kaže izvor za “Novosti” i dodaje da je stan u kome se sve dogodilo bio iznajmljen.

U zgradi u kojoj je žurka organizovana i do kojoj je došlo do tuče i umalo ubistva, komšije kažu da su čule muziku, ali ništa više od toga.

– Glasna muzika se jeste čula i posle ponoći, ali nisam reagovala jer znam da je vikend i da se deca tako zabavljaju. Tek sad prvi put čujem da je jedan dečak izboden nožem, stvarno strašno. Ovde se poslednjih godina struktura stanara mnogo promenila, tako da i ne znam sad koga sve tu imam od komšija, pogotovu na višim spratovima – kaže jedna od stanarki ove zgrade.

Iz Policijske uprave u Jagodini najavljeno je da će saopštenje o ovom događaju tek uslediti.