UKRADENO VIŠE SADNICA IZ RAZDELNOG OSTRVA U GLAVNOJ ULICI - Ćuprija.net
26375
post-template-default,single,single-post,postid-26375,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

UKRADENO VIŠE SADNICA IZ RAZDELNOG OSTRVA U GLAVNOJ ULICI

UKRADENO VIŠE SADNICA IZ RAZDELNOG OSTRVA U GLAVNOJ ULICI

Tokom novogodišnjih praznika iz razdelnog ostrva u glavnoj gradskoj saobraćajnici u Ćupriji ukraden je veči broj ukrasnih stabala I niskog rastinja.

Iščupane su zimzelene sadnice, veći broj ukrasnog žbunja i rasadi ukrasnog cveća I grančica.

– I pored nastojanja da razdelni prostor u centralnoj ulici uredimo i oplemenimo kako bi ovaj deo grada učinili što lepšim i atraktivnijim, susrećemo se novim vandalskim činom koji pored nedavnog namernog paljenja Novogodišnje jelka na gradskom trgu šalje tužnu i ružnu sliku kojom nas pojednici predstavljaju, kaže direktor JKP “Ravno 2014” Dejan Ristić.

Nakon paljenja Novogodišnje jelke i krađe sadnica pregledavaju se snimci sa nadzornih kamera nakon čega će protiv nepoznatog počinioca biti podneta prijava.

Još jednom apelujemo na naše sugrađane da ne uništavaju zelenilo, jer time ne samo da narušavaju estetski izgled zasađenog prostora već čine i materijalnu štetu što spada u kategoriju krivičnog dela.