NAGRAÐENI NAJBOLJI SPORTISTI ĆUPRIJE - Ćuprija.net
26258
post-template-default,single,single-post,postid-26258,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

NAGRAÐENI NAJBOLJI SPORTISTI ĆUPRIJE

NAGRAÐENI NAJBOLJI SPORTISTI ĆUPRIJE

Najboljim ćuprijskim sportistima u godini koja je na izmaku, prema predlozima po javnom pozivu i na osnovu ostvarenih rezultata, Sportski savez Ćuprije uručuo je plakete i pehare.

Najbolji sportista u 2022. godini je inženjer saobraćaja Miloš Stojković, instruktor letenja i pilot, dobitnik „Zlatnog orla“ Vazduhoplovnog saveza Srbije i jedan od osnivača Aero kluba „Ćuprija“.

Najbolja sportistkinja je šesnaestogodišnja Verica Dimić, mlada reprezentativka Srbije u fudbalu. Najbolja sportska organizacija je FK „Mladost“ iz Jovca, dok je najbolji trener u ovoj godini Dušan Tanić, šef struke u Fudbalskom klubu „Morava 1918“.

Što se tiče školskog sporta, najbolji profesor u oblasti fizičke kulture je profesor Medicinske škole Darko Nikodijević, najbolja škola je Osnovna škola „13. oktobar“, dok je najbolji školski sportista u 2022. karatista Lazar Nikolić, učenik Medicinske škole.

Najbolji sportista van opštine Ćuprija je Ivan Miladinović, fudbaler ruskog premijerligaša „Sočija“. Nagradu za životno delo primio je za doprinos u popularizaciji sporta i fizičke kulture Veljko Vlahović, dugogodišnji sportski radnik, novinar i publicista.