MAME IZ BELADONE 7 ORGANIZOVALE AKCIJU PRIKUPLJANA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA - Ćuprija.net
25943
post-template-default,single,single-post,postid-25943,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

MAME IZ BELADONE 7 ORGANIZOVALE AKCIJU PRIKUPLJANA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA

MAME IZ BELADONE 7 ORGANIZOVALE AKCIJU PRIKUPLJANA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA

Naše sugrađanke okupljene u Fejsbuk grupi ,,Mame iz Beladone 7” organizovale su humanitarnu akciju prikupljanja Novogodišnjih paketića koje će po završetku akcije proslediti humanitarcima iz udruženja “Pomoć prijatelju”. 

Marija Gvozdenović, jedna od mama iz ove grupe kaže da je odziv građana i stanara iz zgrade u kojoj živi sa ostalim mamama iz grupe izuzetno veliki. Ideja je bila prvenstveno da se prikupe Novogodišnji paketići za one porodice koje svom detetu ne mogu da ga obezbede. Akcija je oglašna preko društvenih mreža a odazvao se neočekivano veliki broj građana koji su se priključili pozivu ali i nekoliko privrednika iz Ćuprije koji su svojim donacijama podržali rad “Mama iz Beladone 7”. 

Tokom prvog dana akcije prikupljeno je blizu stotinu Novogodišnjih paketića a oni koji žele da učestvuju u akciji i pomognu da što više mališana tokom predstojećeg praznika ima svoj paketić, mogu to da učine u nedelju 25.12. u vremenu od 13 do 14 sati u prolazu kod zgrade Beladona 7.