85. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA - Ćuprija.net
25717
post-template-default,single,single-post,postid-25717,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

85. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

85. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Zahtevi za usklađivanjem finansijskih planova dva indirektna korisnika i zahtevi dve medijske kuće u vezi sa preraspodelom dobijenih sredstava, obeležili su 85. sednicu Opštinskog veća. Na samoj sednici je istaknuto da su dvema medijskim kućama odobrene promene pozicija unutar već odobrenih sredstava.

Priliku da u finišu godine izvrše rebalanse budžeta, iskoristili su tako Osnovna škola “Đura Jakšić i Ustanova kulture „Ćuprija“.

Izmena finansijskog plana Osnovne škole „Đura Jakšić“ privlači posebnu pažnju, jer je ona bila uslovljena nastalim problemom sa vodosnabdevanjem u područnoj školi u Jovcu. Da bi rekonstrukcija vodovodne mreže u jovačkoj školi bila završena u što kraćem periodu, usledila je brza reakcija škole a zatim i većnika, pa je finansijski plan Osnovne škole „Đura Jakšić“ danas „pojačan“ sa 630 hiljada dinara iz sredstava tekuće budžetske rezerve.