U ĆUPRIJI SE IGRA MINI LIGA BORSKOG, ZAJEČARSKOG I POMORAVSKOG OKRUGA U RUKOMETU - Ćuprija.net
25204
post-template-default,single,single-post,postid-25204,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

U ĆUPRIJI SE IGRA MINI LIGA BORSKOG, ZAJEČARSKOG I POMORAVSKOG OKRUGA U RUKOMETU

U ĆUPRIJI SE IGRA MINI LIGA BORSKOG, ZAJEČARSKOG I POMORAVSKOG OKRUGA U RUKOMETU

Rukometni klub “Radnički” iz Ćuprije domaćin je i organizator Mini lige za dečake i devojčice Borskog, Zaječarskog i Pomoravskog okruga. Ovo takmičenje sa najdužom tradicijom već 13 godina okuplja najmlađe rukometaše sa ciljem promocije rukometa među školskom decom.

U ovom delu takmičenja učestvuje 20 ekipa a opštinu Ćuprija predstavlja Rukometni klub “Radnički”.

Terenom hale sportova “Ada” koji je specijalno za namenu mini rukometa “podeljen” na dva dela, prodefilovalo je oko 250 igrača čiju je igru posmatrao veći broj posetilaca.

Organizator ističe da se na ovakvim događajima ne bira najbolja ekipa i najbolji strelac već da su sve ekipe pobedničke jer svojim učešćem doprinose promociji rukometa i utiču na razvijanje sportskog duha.

U takmičenju Mini lige Borskog, Zaječarskog i Pomoravskog okruga učestvovali su dečaci i devojčice 2010. godišta i mlađi.