VETARANI POMORAVLJA I ĆUPRIJE OTVORILI IX FUTSAL TURNIR - Ćuprija.net
24967
post-template-default,single,single-post,postid-24967,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

VETARANI POMORAVLJA I ĆUPRIJE OTVORILI IX FUTSAL TURNIR

VETARANI POMORAVLJA I ĆUPRIJE OTVORILI IX FUTSAL TURNIR

Veterani Ćuprije i Pomorovlja odmerili su snage na sportskom terenu Hale sportova u Ćupriji u revijalnoj utakmici kojom je otvoren IX turnir u futsalu.

Zimska čarolija nastavljena je igranjem utakmica koje su planirane za prvi dan turnira. Postignutim rezultatima istakle su se seniorske ekipe Sl. Beton Gilje i Kvarta 25. U prvoj takmičarskoj utakmici izmedju Studija Fontana i Sl. Beton Gilje penalima je postignut rezultat 5:6. Druga utakmica koja se igrala tokom veĉeri izmedju ekipa Gradnje Radosavljević i Kvarta 25 završena je rezultatom 1:2.

Da podsetimo, tokom narednih 20 dana 16 sportskih futsal ekipa boriće se za pehar pobednika i neku od novčanih nagrada koje čine fond milion i stotinu hiljada dinara. Utakmice prema planu organizatora igraće se sa početkom od 19 sati.