POTPISIVANJE UGOVORA O SUFINANSIRANJU MERA ENERGETSKE SANACIJE - Ćuprija.net
24911
post-template-default,single,single-post,postid-24911,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

POTPISIVANJE UGOVORA O SUFINANSIRANJU MERA ENERGETSKE SANACIJE

POTPISIVANJE UGOVORA O SUFINANSIRANJU MERA ENERGETSKE SANACIJE

U drugoj godini postojanja, program energetske efikasnosti na nivou lokalne samouprave  u potpunosti je opravdao očekivanja, a po rečima Jovice Antića, predsednika Opštine Ćuprija, u narednim godinama tek treba očekivati prave efekte.

Energetska sanacija objekata je u opredeljenju ka energetski efikasnijem i istovremeno ekološki naprednijem razvoju životne sredine jedan od najvažnijih projekata opštine Ćuprija. U odnosu na prethodnu godinu broj korisnika je udvostručen, pa je tako u ovoj godini 45 ćuprijskih domaćinstava koristilo bespovratna sredstva namenjena realizaciji programa zamene stolarije i termotehničke instalacije.

Na teritoriji opštine Ćuprija radove energetske sanacije izvodiće šest specijalizovanih preduzeća, a ugovore sa njima za realizaciju ovogodišnjih mera potpisao je u ime lokalne samouprave predsednik Jovica Antić.