HUMANITARNI BAZAR ZA UROŠA NEŠIĆA - Ćuprija.net
24870
post-template-default,single,single-post,postid-24870,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

HUMANITARNI BAZAR ZA UROŠA NEŠIĆA

HUMANITARNI BAZAR ZA UROŠA NEŠIĆA

Predškolci ustanove “Dečja radost” iz Ćuprije i zaposleni u ovoj obrazovnoj ustanovi uz podršku roditelja mališana organizovali su humanitarni bazar pod nazivom “Pomozimo Urošu”.

Uroš Nešić iz Bigrenice, rođen je prevremeno i živi sa brojnim zdravstvenim komplikacije zbog čega svakodnevno odlazi na terapije. Njegovi drugari pokretanjem ovog bazara i prikupljanjem donacija žele da njegovim roditeljima koji se trude da mu obezbede svu potrebnu negu pomognu da on što pre ozdravi i nastavi nesmetano da obavlja sve aktivnosti koje deca njegovog uzrasta rade.

Humanitarno-prodajna izložba organizovana je u holu Više medicinske škole a na njoj su se pored likovnih radova i novogodišnjih ukrasa našli i radovi od kože koju je donirala fabrika SMP Automotiv omogućivši tako da mali kreativci osmisle i naprave različite ukrase i predmete od ovog materijala.

Prikupljanje dobrovoljnih priloga nakon humanitarnog bazara biće nastavljeno u ćuprijskim vrtićima gde su postavljene kutije za prikupljanje novčanih priloga.