UČENICI DEFICITARNIH ZANIMANJA U ĆUPRIJI POTPISALI UGOVORE O STIPENDIRANJU - Ćuprija.net
24736
post-template-default,single,single-post,postid-24736,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

UČENICI DEFICITARNIH ZANIMANJA U ĆUPRIJI POTPISALI UGOVORE O STIPENDIRANJU

UČENICI DEFICITARNIH ZANIMANJA U ĆUPRIJI POTPISALI UGOVORE O STIPENDIRANJU

Sedamnaest učenika deficitarnih zanimanja sa teritorije opštine Ćuprija koji su ove godine upisali prvi razred srednje škole, dobijaće u ovoj školskoj godni mesečni iznos od 8.000 dinara koje je na ime stipendiranja opredelila lokalna samouprava.

Prilikom potpisivanja ugovora o stipendiranju, učenike i njihove roditelje u zgradi opštineske uprave pozdravio je Jovica Antić, predsednik Opštine Ćuprija. Uz želje stipendiranim učenicima da im naredne godine, uz uspeh u školovanju, donesu i sve ono najlepše što mladost ima, predsednik Antić je naglasio da je lokalna samouprava uložila znatna sredstva za poboljšanje materijalnog položaja u obrazovanju.

Stipendiranje učenika srednjih škola i studenata, gde je konkurs u toku, jedno je  u nizu aktivnosti, a učinićemo sve da sredstva za obrazovanje, a time i stipendije budu naredne godine još više – podvukao je Jovica Antić.