ZVEZDANA I VASILISA PREDSTAVILE PROLEĆE U NOVEMBRU - Ćuprija.net
23880
post-template-default,single,single-post,postid-23880,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ZVEZDANA I VASILISA PREDSTAVILE PROLEĆE U NOVEMBRU

ZVEZDANA I VASILISA PREDSTAVILE PROLEĆE U NOVEMBRU

U okviru poetske večeri “Proleće u novembru”, pesnikinja Književnog kluba “Dušan Matić” Zvezdana Milosavljević pored svog pesničkog opusa predstavila je stvaralaštvo trinaestogodišnjakinje Vasilise Milojković.

“Velika mi je ĉast što sam učesnica ove književne večeri i što sam dobila priliku da predstavim svoj pesme i smatram da je ovakva vrste podrške veoma važna za nas mlade stvaraoce”, kazala je mlada pesnikinja Vasilisa.

Zvezdana Milosavljević je jedna od najgrađivanijih pesnikinja Književnog kluba “Dušan Matić” koja u svojom pesmama prikazuje delikatne predele naših duša i osećanja koja imamo za naše voljene.

Ovaj glas proleća u pesničkom svetu Ćuprije je siguran znak da duša i toplo srce našeg grada postoje i da će tako biti još dugo godina.