NA LITICI - POZORIŠNA PREDSTAVA ZA MLADE O SMISLU ŽIVOTA - Ćuprija.net
23858
post-template-default,single,single-post,postid-23858,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

NA LITICI – POZORIŠNA PREDSTAVA ZA MLADE O SMISLU ŽIVOTA

NA LITICI – POZORIŠNA PREDSTAVA ZA MLADE O SMISLU ŽIVOTA

Ustanova kulture „Ćuprija“ u saradnji sa Udruženjem mladih, Kancelarijom za mlade Ćuprija i Školom glume organizuje izvođenje predstave „Na litici” u režiji Zorana Zarubice po komadu „Norveška danas” švajcarskog pisca Igora Bauersime.

Produkcija predstave je podržana projektom Kultura za demokratiju koji finansira vlada Švajcarske, a sprovodi Hartefakt fond iz Beograda.
Projekat je namenjen mladima, uzrasta od 15-29 godina, srednjoškolcima i studentima, odnosno mladima najrazličitijih profesija, oba pola, jer, nažalost, među ovom populacijom suicid je drugi uzrok smrti.

Po završetku predstave biće organizovana tribina na temu: „Mladi i komunikacija o mentalnom zdravlju i njihovim osećanjima“, čiji su učesnici glumci iz predstave, psiholog Suzana Savić i predstavnici Udruženja mladih Ćuprije.