GODIŠNJA IZLOŽBA ĆUPRIJSKIH STVARALACA - Ćuprija.net
23853
post-template-default,single,single-post,postid-23853,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

GODIŠNJA IZLOŽBA ĆUPRIJSKIH STVARALACA

GODIŠNJA IZLOŽBA ĆUPRIJSKIH STVARALACA

Zavičajni klub likovnih umetnika organizuje 13. put za redom u galeriji muzeja “Horeum Margi Ravno” godišnju kolektivnu izložbu ćuprijskih stvaralaca.

Ovog puta svoje radove predstaviće 29 umetnika, koji rade različitim tehnikama, različitog su likovnog usmerenja i obrazovanja i različitih umetničkih poetika.

Na izložbi će po prvi put svoje radove predstaviti pet mladih umetnika što je za ovaj klub veoma važno jer se nakon 13 godina, od kako klub postoji i radi, vidi značajan porast broja mladih ljudi koji upisuju umetničke škole i fakultete.

Otvaranje godišnje kolektivne izložbe Zavičajnog kluba likovnih umetnika Ćuprije zakazano je za petak, 25. novembar u 19 sati u galeriji muzeja “Horeum Margi Ravno”.