ŠEST ULICA U SENJU DOBILO ASFALTNU PODLOGU - Ćuprija.net
23779
post-template-default,single,single-post,postid-23779,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ŠEST ULICA U SENJU DOBILO ASFALTNU PODLOGU

ŠEST ULICA U SENJU DOBILO ASFALTNU PODLOGU

U mesnoj zajednici Senje, postavljanjem završnog sloja asfalta završeni su radovi na uređenju šest pristupnih sokaka koji vode ka Ravaničkoj i ulici Cara Lazara.

Ukupna površina ovih kraćih saobraćajnica je oko 1500 kvadrata. Asfaltirane ulice nisu dugačke ali su  široke, kazao je Dejan Ristić, direktor JKP “Ravno 2014” prilikom obilaska terena. U okviru pripremnih radova urađena je zamena donjeg sloja saobraćajnica, popravljeni su kritične visine oko dvorišta i regulsiane instalacije koje su u mnogome pravile probleme i usporavale tok  izvođenja radova, objašnjava direktor Ristić.

Narednih dana radiće se jedna od najzahtevnijih ulica u ovom mestu što će biti i sedma saobraćajnica koju dobijaju Senjani. Po završetku tih radova očekuje se da zona kod škole bude sigurnija za đake i meštane koji žive u neposrednoj blizini.

Paralelno sa radovima u Senju izvode se i radovi na pripremi saobraćajnica u Jovcu a njihovo asflatiranje očekuje se tokom narednih dana.

Budući da na poslove asflatiranja najviše utiču vremenske prilike, padavine tokom jeseni I zime zaustaviće izvođenje radova na regulaciji seoskih saobraćajnica u opštini Ćuprija. Nastavak se očekuje u novoj građevinskoj sezoni kada će se realizovati projekti koji su u pripremi.