NOVA UPRAVA FUDBALSKOG KLUBA “VIOLA 035” OBELEŽILA GODIŠNJICU USPEŠNOG VOĐENJA KLUBA - Ćuprija.net
23662
post-template-default,single,single-post,postid-23662,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

NOVA UPRAVA FUDBALSKOG KLUBA “VIOLA 035” OBELEŽILA GODIŠNJICU USPEŠNOG VOĐENJA KLUBA

NOVA UPRAVA FUDBALSKOG KLUBA “VIOLA 035” OBELEŽILA GODIŠNJICU USPEŠNOG VOĐENJA KLUBA

Fudbalski klub „Viola 035“ koji poslednjih meseci upisuje odlične rezultate i uspehe na sportskim turnirima, obeležio je prvu godinu rada sa novim rukovodstvom i trenerima.

Novembra prošle godine postignut je dogovor da klub preuzmu Zvjezdan Čelebić i Ivan Stanisavljević. Tada je postignut i dogovor o zakupu stadiona „Radnički“ za obavljanje sportskih aktivnosti kluba a pokrenuta je i škola fudbala.

Namera je bila da se okupi što veći broj dece koja će uz prave trenere i smernice naučiti da na fudbal gledaju kao na plemenitu igru u kojoj je fer-plej vrlo bitan faktor koji će im koristiti i u privatnom životu, prenesu znanja oko fudbalskih veština i istovremeno razvije njihova motorička, telesna i radna sposobnost.

Zvjezdan je okupio odličan tim fudbalskih radnika i krenuo u realizaciju podizanja rejtinga “Viole 035” koja ovog trenutka broji preko 120 mališana koji slušaju svoje trenere i stvaraju svoje prve velike korake u fudbalu. „Sa velikim brojem dece je uvek teško raditi“ kaže predsednik kluba i dodaje da rezultati na kraju opravdavaju uloženi trud i posvećenost ovom pozivu.

Deca u klubu su podeljena u šest starosnih kategoprija od 2009. do 2017. godišta i za svaku je predviđen poseban pedagoški i stručni program a osnovni cilj je sportska edukacija dece i njihova priprema za postizanje vrhunskih sportskih rezultata.

Ambicija predsednika kluba je da neki od ovih mališana, postanu fudbaleri velikih klubova, poput Zvezde, Partizana, Čukaričkog i drugih a prvo mesto na tabeli kruševačke lige rasinskog okruga pokazuje da je klub na dobrom putu da ostvari sve planove.