NASTAVAK ASFALTIRANJA U BATINCU - Ćuprija.net
23632
post-template-default,single,single-post,postid-23632,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

NASTAVAK ASFALTIRANJA U BATINCU

NASTAVAK ASFALTIRANJA U BATINCU

Poslednji dani ovogodišnje građevinske sezone koriste se za završetak saobraćajnica koje su meštani seoskih mesnih zajednica istakli na zborovima kao prioritet pa je tako novim slojem asfalta u dužini od 200 metara presvučena središnja deonica ulice Vojvode Mišića u selu Batinac.

Prema rečima Dejana Ristića, direktora JKP “Ravno 2014” na izgradnji i rekonstrukciji putne infrastrukture u selima opštine Ćuprija radiće se dokle god vremenski uslovi budu dozvoljavali.

“U toku je izrada projektno tehničke dokumentacije za još tri ulice u Batincu koje će biti asfaltirane u toku naredne godine. U toku ove godine, privedeni su kraju radovi na sanaciji nekategorisanih puteva u nekoliko ćuprijskih sela. Opština Ćuprija intenzivno radi u skladu sa planiranim aktivnostima na uređenju grada, putne infrastrukture i podizanju kvaliteta života u selima. Sve dosadašnje aktivnosti, realizovane su u saradnji sa meštanima i savetima mesnih zajednica, koji su dostavili planove i predložene investicije, koje su bile uvrštene i realizovane tokom ove građevinske sezone”, kaže direktor Ristić i dodaje da će se do kraja nedelje sa asfaltiranjem nastaviti u selu Virine.