NAJAVA AKCIJE SUZBIJANJA LARVI KOMARACA I KRPELJA - Ćuprija.net
23380
post-template-default,single,single-post,postid-23380,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

NAJAVA AKCIJE SUZBIJANJA LARVI KOMARACA I KRPELJA

NAJAVA AKCIJE SUZBIJANJA LARVI KOMARACA I KRPELJA

Obaveštavamo građane, posebno pčelare, da će 6. oktobra, ako se steknu neophodni meteorološki uslovi, preduzeće Eko–Dez iz Beograda sprovesti akciju suzbijanja larvi komaraca i krpelja na teritoriji Opštine Ćuprija.

U prepodnevnim časovima izvršiće se tretman suzbijanja larvi komaraca i krpelja na projektovanim površinama preparatima koji nisu štetni za ljude.

Akcija će biti obavljena na zelenim površinama školskih i predškolskih ustanova u selima i gradu, zelenim površinama Visoke medicinske škole, zelenima površinama svih parkova u gradu, u dvorištu Škole za muzičke talente, dvorištu Manastira Ravanica, kao i na plaži na levoj obali Morave.

Podsetimo, akcija je prvobitno bila planirana za poslednji dan septembra, ali je odložena zbog nepovoljnih vremenskih uslova.