UKRASI RUKU POMOZI VUKU - Ćuprija.net
23243
post-template-default,single,single-post,postid-23243,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

UKRASI RUKU POMOZI VUKU

UKRASI RUKU POMOZI VUKU

Učenici OŠ “Đura Jakšić” iz Ćuprije organizovali su jesenji humanitarni bazar kako bi pomogli svom drugu Vuku Vasiću iz Paraćina koji boluje od opake bolesti. 

Inicijator prikupljanja humanitarne pomoći je Božidar Stojanović, predsednik odeljenske zajednice 5/3. Uz podršku drugara iz odeljenja i roditelja brzo su se organizovali i krenuli u realizaciju. Napravili su narukvice, madenjake i limunadu i uz pomoć razrednog starešine organizovali humanitarni bazar. Njima su se kasnije u izradi i prodaji proizvoda pridružili učenici viših razreda škole pa je tako rezultat svega uspešno obavljena akcija prikupljanja pomoći za Vuka. 

– Zadovoljna sam brzinom organizacije ovog bazara kao i empatijom, saosećanjem i spremnošću učenika da pomognu svom drugu, kaže Jelena Janković, razredni starešina odeljenja 5/3 osnovne škole “Đura Jakšić” u Ćupriji i dodaje da će sav prihod od prodaje biti uplaćen za lečenje njihovog drugara Vuka Vasića.

FOTO GALERIJA OVDE