DVE SUPER PROJEKCIJE NA KRAJU NEDELJE U ĆUPRIJSKOM BIOSKOPU - Ćuprija.net
23230
post-template-default,single,single-post,postid-23230,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

DVE SUPER PROJEKCIJE NA KRAJU NEDELJE U ĆUPRIJSKOM BIOSKOPU

DVE SUPER PROJEKCIJE NA KRAJU NEDELJE U ĆUPRIJSKOM BIOSKOPU

Ustanova Kulture ,,Ćuprija” poslednja dva dana ove radne nedelje organizovaće bioskopske projekcije dva trenutno najaktuelnija filma.

Najveća animirana franšiza “Malci 2 – Gruov početak” nastavlja se pričom o dvanestogodišnjaku koji želi da postane najveći super-zlikovac na svetu. Ova do sada neispričana priča je na programu bioskopa u Ćupriji u četvrtak i petak od 16 sati.

“Sveta Petka – Krst u pustinji” je film koji je nasto po istinitoj priči i romanu Ljiljane Habjanović Đurović a radnja prati život najvoljenije svetiteljke pravoslavlja – Svete Petke. Film je sniman na lokacijama u Srbiji, jordanskim pustinjama i rumunskom Jašiju gde se danas nalaze moši Svete Petke. Pojekcija filma je takođe u četvrtak i petak sa početkom u 20 sati.

Kapte po ceni od 350 dinara biće u prodaji tokom dana projekcije od 14 do 20 sati u holu OMŠ “Dušan Skovran”