„POMAHNITALI“ U MORAVSKOM PARKU - Ćuprija.net
22856
post-template-default,single,single-post,postid-22856,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

„POMAHNITALI“ U MORAVSKOM PARKU

„POMAHNITALI“ U MORAVSKOM PARKU

Kulturno leto koje se održava svake godine u našem gradu karakteriše izvođenje brojnih predstava. Ustanova kulture ”Ćuprija” ovog puta poziva građane da u nedelju 14. avgusta pogledaju predstavu “Pomahnitali”.

Urnebesna komedija koja se izvodi ovog puta je posvećena žrtvama selfi kulture i ostalih oblika virtuelnih vrednosti. Bavi se ljudima koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima…

U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog sitnih svakodnevnih problema, koji im remete „savršenu“ formu.

Dane okončavaju tako što, umorni od borbe, gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopštenosti, za utehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba, savršeno!

Na festivalu Duodrame predstava „Pomahnitali“ nagrađena je nagradom za najbolju žensku ulogu a autori predstave Tatjana Kecman i Miloš Đorđević ujedno su i glumci koji će se ćuprijskoj publici predstaviti u amfiteatru u Moravskom parku. Početak predstave je u 20 sati a ulaz je slobodan.