AEROKLUB “ĆUPRIJA“ I OVE GODINE JE ORGANIZATOR AEROMITINGA NA AERODROMU U DOBRIČEVU - Ćuprija.net
22810
post-template-default,single,single-post,postid-22810,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

AEROKLUB “ĆUPRIJA“ I OVE GODINE JE ORGANIZATOR AEROMITINGA NA AERODROMU U DOBRIČEVU

AEROKLUB “ĆUPRIJA“ I OVE GODINE JE ORGANIZATOR AEROMITINGA NA AERODROMU U DOBRIČEVU

Aeroklub “Ćuprija” organizator je ovogodišnje vazduhoplovne manifestacije “OPEN FLY IN 2022” koja će se održati 06. avgusta na gradskom aerodromu u Dobričevu.

Više od 30 letilica iz cele Srbije, sa dinamičnom postavkom na zemlji i u vazduhu očekuje posetioce ovogodišnjeg aero skupa. Osim ultralakih letilica očekuju se RC modelari kao i predstavnici generalne avijacije sa svojim letilicama i potencijalno učešće letilica MUP-a i Vojske Republike Srbije.

Tokom dana, programom menifestacije uz intoniranje himne i letačkog programa, predviđeno je više desetina poletanja i sletanja letilica. Posebna atrakcija u vremenu od 10:00 do 12:00 sati je aero izložba na kojoj će se videti umeća pilota kluba.

Podršku ovogodišnjem susretu na aerodromu pružili su     Vazduhoplovni savez Srbije, Opština Ćuprija, Turistička  organizacija Ćuprije i Sportski savez opštine Ćuprije.

Za ljubitelje vazduhoplovstva na aerodromu u Ćupriji ulaz je slobodan a program ovogodšnjeg susreta održaće se u vremenu od 10 do 16 sati.