TIHOVANJE, TIHUVANJE NATAŠE RADOSAVLJEVIĆ NARE - Ćuprija.net
22641
post-template-default,single,single-post,postid-22641,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TIHOVANJE, TIHUVANJE NATAŠE RADOSAVLJEVIĆ NARE

TIHOVANJE, TIHUVANJE NATAŠE RADOSAVLJEVIĆ NARE

Čitaocima u Ćupriji novom knjigom “Tihovanje – Tihuvanje” predstavila se pesnikinja i slikarka Nataša Radosavljević – Nara.

Ova pesnikinja i sklikarka prvi put se predstavlja publici u Ćupriji, rođena je u Jagodini, a živi i radi u Beogradu. Bavi se pisanjem poezije i slikanjem. Nataša je liričar i simbolista i piše o suštini života. Njena dela najviše u kratkoj formi obrađuju temu ljubavi. Objavila je do sada četiri knjige pesama “Protok energije”, “Sažimanje”, “Poljubac tišine” i “Tihovanje”. U knjigama se nalaze njene ilustracije a na koricama knjiga slike koje je sama naslikala.

U likovnom smislu Nara je imresionista, slika portrete i pejzaže tehnikom ulje na platnu. Radove je izlagala na više samostalnih i kolektivnih izložbi i dobitnik je domaćih i međunarodnih nagrada za pesničko i likovno stvaralaštvo.

Gosti autorske večeri Nataše Radosavljević – Nare koju je organizovala narodna biblioteka “Dušan Matić” u Ćupriji bili su učenici Osnovne muzičke škole “Dušan Skovran” i glumac Branko Đurić.

FOTO GALERIJA OVDE