SPORTSKO LETO PRED NAMA, JUL I AVGUST REZERVISANI SU ZA BROJNE SPORTSKE DOGAĐAJE U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
22637
post-template-default,single,single-post,postid-22637,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

SPORTSKO LETO PRED NAMA, JUL I AVGUST REZERVISANI SU ZA BROJNE SPORTSKE DOGAĐAJE U ĆUPRIJI

SPORTSKO LETO PRED NAMA, JUL I AVGUST REZERVISANI SU ZA BROJNE SPORTSKE DOGAĐAJE U ĆUPRIJI

Sportski savez Ćuprije najavljuje brojne sportske aktivnosti tokom letnjih meseci i sportskog leta koje se ove godine organizuje od 03. jula do 20. avgusta kada su planirani brojni sadržaji koji uključuju učešće svih građana u sportske aktivnosti.

Prvi dan ovogodišnjeg sportskog leta biće posvećen Seoskim sportskim igrama koje se održavaju u Jovcu a naredni dani vodenim aktivnostim na bazenima na Slaviji, promovisanju badmintona na gradskom trgu, biciklijadi i sportskom pikniku.

Tokom sportske letnje sezone koja je pred nama, građani će moći da učestvuju i isprate izuzetno popularne futskocke, košarkaški turnir 3 na 3, memorijalni košarkaški turnir Dragoslav Subić i ostalo.

Planirane aktivnosti usmerene su na promociju sportskog i zdravog načina života a vreme koje će biti rezervisano za sport tokom leta je posle 19 sati.

Sportsko leto u Ćupriji organizuje Sportski savez Ćuprije pod pokroviteljstvom opštine Ćuprija a sve događaje prati veliki broj Ćupričana.