SVE JE SPREMNO ZA 10. JUBILARNI MOTO SKUP - Ćuprija.net
22601
post-template-default,single,single-post,postid-22601,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

SVE JE SPREMNO ZA 10. JUBILARNI MOTO SKUP

SVE JE SPREMNO ZA 10. JUBILARNI MOTO SKUP

Tokom predstojećeg vikenda održavanjem raznih aktivnosti i muzičkih koncerata, Moto klub “Ajron Bridž” obeležiče 10 godina organizacije najvećeg skupa bajkera u Srbiji i regionu.

Centralni dan je subota, kada će biti održan defile učesnika ulicama Ćuprije. Ove godine, zbog radova u centru grada, trasa prolaska bajkera je malo izmenjena. Idemo, kao i uvek, ulicom Jovana Kursule, pa Bulevarom i ulicom Braće Nešić do Slavije. Odatle obilaznicom, preko Borivoja Velimanovića i Kosančićevom, do Cetinjske i Cara Lazara sve do spomenika knezu Lazaru na kružnom toku, pa nazad u grad – rekao je Saša Stanković.

Moto skup počinje u petak. Zvezda večeri je Alen Islamović. NJegov nastup najavljen je za 21 čas. U subotu, od 22 časa, zvezde večeri su legende srpskog roka grupa Kerber. Organizaciju 10. Moto skupa pomogla je opština Ćuprija.