PRSKANJE PROTIV KOMARACA I KRPELJA U PONEDELJAK - Ćuprija.net
22605
post-template-default,single,single-post,postid-22605,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PRSKANJE PROTIV KOMARACA I KRPELJA U PONEDELJAK

PRSKANJE PROTIV KOMARACA I KRPELJA U PONEDELJAK

Obaveštavaju se stanovnici opštine Ćuprija da će dana 20.06.2022 godine( ponedeljak), ako se steknu neophodni meteo uslovi preduzeće Eko-Dez izu Beograda sprovesti akciju suzbijanja krpelja, larvi komaraca i odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje i aviona na teritoriji opštine u periodu od 18-22 časa.

Tretman krpelja obaviće se u periodu od 11-17 časova preparatom AQUA K-OTHRINE 20EV. Odrasle forme komaraca tretiraće se sa zemlje na području Ćuprije i sela Ostrikovac, Jovac, Supska, Krušar, Mijatovac, i Senje preparatom AQUA K-OTHRINE 20EV. Za tretiranje odraslih formi komaraca iz vazduha koriće se preparat NEOPIROX LAMBDA 2.0 ULV.

Upozoravaju se pčelari da u ovom periodu zatvore košnice. Sledeći tretmani biće 25 i 26 juna (tretman larvicidom). Tretiraće se bare na teritoriji opštine.