OPŠTINA ĆUPRIJA I HELVETAS SWISS ZAJEDNO NA NOVOM PROJEKTU - Ćuprija.net
22598
post-template-default,single,single-post,postid-22598,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

OPŠTINA ĆUPRIJA I HELVETAS SWISS ZAJEDNO NA NOVOM PROJEKTU

OPŠTINA ĆUPRIJA I HELVETAS SWISS ZAJEDNO NA NOVOM PROJEKTU

„Mi smo zajednički radili na projektu „Direktno uključivanje građana“ i verujem da smo značajno unapredili našu saradnju i da smo, na jedan način, građanima približili budžet Opštine Ćuprija. Uveren sam da će ta saradnja da bude nastavljena i da ćemo u budućnosti imati i neke nove zajedničke projekte“, rekao je predsednik Opštine Ćuprija Jovica Antić posle današnjeg sastanka sa predstavnicima organizacije HELVETAS SWISS INTERCOOPERATION SRB.

Inače, cilj današnjeg sastanka bio je bolje razumevanje potreba partnerskih gradova i opština koje su deo Programa “Odgovorne lokalne finansije i uključivanje građana”.

Osim delegacije Helvetasa, sastanku su prisustvovali i predstavnici Konrad Adenauer Fondacije, koji su partneri u sprovođenju ovih aktivnosti.