ĆUPRIČANI SAZNALI "ŠTA JE SOBAR VIDEO" - Ćuprija.net
22517
post-template-default,single,single-post,postid-22517,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ĆUPRIČANI SAZNALI “ŠTA JE SOBAR VIDEO”

ĆUPRIČANI SAZNALI “ŠTA JE SOBAR VIDEO”

Glumci pozorišta “Dadov” iz Beograda odigrali su predstavu “Šta je sobar video” i pokazali publici ono što je zajedničko svim likovima a to je zapravo prikriveno nezadovoljstvo sobom i svojim životom i potreba da se nešto promeni, praćena svešću o tome koliko su male šanse da se u tome uspe. 

Glavni događaj u ovoj urnebesnoj komediji engleskog pisca Džoa Ortona jeste pokušaj uglednog psihijatra da prikrije svoju preljubu koristeći se lažima, pri tom uplićući sebe i ostale aktere u sve veći haos da bi na kraju bio primoran da ipak kaže istinu ne bi li spasao ne samo svoju karijeru ili brak već i dokazao sopstvenu uračunljivost. Komad pun histerije, nervoze, neuravnoteženosti, frustriranosti, ugušenih i pritajenih strasti. Ova komedija sastavljena je od niza konfuznih situacija i zamene identiteta. 

Premijera predstave održana je aprila 2021. godine a stalna postavka glumaca koju čine Stefan Radonjić, Dušan Matejić, Ivana  Dudić,  Brankica  Sebastjanović, Jelisaveta Karadžić i Bogdan  Bogdanović učinila je da se više od sat i po  vremena smeha i pozitivnog raspoloženja prenese na publiku u Ćupriji.

FOTO GALERIJA OVDE