ELEKTRODISTRIBUCIJA ĆUPRIJA: ISKLJUČENJA STRUJE - Ćuprija.net
22493
post-template-default,single,single-post,postid-22493,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ELEKTRODISTRIBUCIJA ĆUPRIJA: ISKLJUČENJA STRUJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA ĆUPRIJA: ISKLJUČENJA STRUJE

Nadležni iz ćuprijske Elektrodistribucije obaveštavju potrošače o planiranim isključenima struje.

Zbog planiranih radova na mreži, u utorak, 24. maja u vremenu od 8 do 15 sati, bez električne energije biće potrošači u ulici Danila Dimitrijevića i vikend naselje Vezirovac, od trafo stanice ka Vinogradarskoj kući. U vremenu od 10 do 10:30, bez struje će biti potrošači u Supskoj, Krušaru na ulazu i prema Velikoj Moravi, Vlaškoj, Isakovu – Brest, naselje oko Ciglane, ulice Resavska, Banjičkih žrtava, Solunskog fronta i Nosilaca Albanske spomenice, benzinske pumpe EKO 1 i 2, separacija VOĆ, “Neimar” i klanica “Pavlović”.

Istog dana od 10:30 do 11 sati, struju neće imati Ostrikovac, Donji Majur, naselja Novine i Strelište, firme “Rubin”, “Vojvoda”, “Šilja” i “Velkomerc”, Šumska sekcija, benzinska pumpa i firme na regionalnom putu Ćuprija – Jagodina.

U vremenu od 11 do 11:30 bez električne energije će ostati Dobričevo, Stubica, Senje, Paljane – Ivankovac, vikend naselje Čambura, ”Minles”, vodovod “Nemanja” i Manastir Ravanica.