POZORIŠTE DADOV IZVODI U ĆUPRIJI PREDSTAVU “ŠTA JE SOBAR VIDEO” - Ćuprija.net
22476
post-template-default,single,single-post,postid-22476,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

POZORIŠTE DADOV IZVODI U ĆUPRIJI PREDSTAVU “ŠTA JE SOBAR VIDEO”

POZORIŠTE DADOV IZVODI U ĆUPRIJI PREDSTAVU “ŠTA JE SOBAR VIDEO”

Ustanova kulture “Ćuprija” organizuje u sali osnovne muzičke škole “Dušan Skovran” izvođenje predstave “Šta je sobar video” u kojoj će se predstaviti glumci omladinskog pozorišta Dadov iz Beograda.  

Glavni događaj u ovoj urnebesnoj komediji engleskog pisca DŽoa Ortona  jeste pokušaj uglednog psihijatra da prikrije svoju preljubu koristeći se lažima, pri tom uplićući sebe i ostale aktere u sve veći haos da bi na kraju bio primoran da ipak kaže istinu ne bi li spasao ne samo svoju karijeru ili brak već i dokazao sopstvenu uračunljivost. 

Igraju: Stefan Radonjić, Dušan Matejić, Ivana  Dudić,  Brankica  Sebastjanović, Jelisaveta Karadžić, Bogdan  Bogdanović. 

Izvođenje predstave je 26. maja u 20 sati dok će karte po ceni od 350 dinara biti u prodaji 24. i 25. maja, od 15 do 19 sati u holu OMŠ “Dušan Skovran”.