DAN PENZIONERA OPŠTINE ĆUPIJA PROSLAVLJEN U NOVIM PROSTORIJAMA - Ćuprija.net
22390
post-template-default,single,single-post,postid-22390,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

DAN PENZIONERA OPŠTINE ĆUPIJA PROSLAVLJEN U NOVIM PROSTORIJAMA

DAN PENZIONERA OPŠTINE ĆUPIJA PROSLAVLJEN U NOVIM PROSTORIJAMA

Udruženje penzionera Opštine Ćuprija 9. maj dočekalo je u novim prostorijama gde je uz prigodnu svečanost i brojne zvanice obeležen početak korišćenja novog prostora i Dan penzinera opštine Ćuprija.

Tradicija ovog udruženja je dugačka i ono je jedna od članica Republičke organizacije Saveza penzionera Srbije. Problem prostorija Udruženja penzinera Ćuprije je pristuan nekoliko godina unazad i on je posle dosta napora konačno i rešen što je ujedno i garancija da će rad udruženja biti vidljiviji nego do sada a sa tim i doprineti poboljšanju ukupnog statusa penzionera u Ćupriji, kaže Andrija Savić predsednik Saveza penzionera Srbije.

“Zahvaljujući razumevanju firme “Đorović” DOO iz Ćuprije svi komunalni i tekući finansijski problemi udruženja penzinera su rešeni, njima dugujemo veliku zahvalnost sto su svoj interes našli u rešavanju naših spornih situacija i ponudili preseljenje u nove prostorije. Rad nastavljamo bez dugova u boljim uslovima od onih koje smo imali do sada a nadamo se i povratku poverenja penzionera u naše udruženje”, kaže Radovan Krasulja, predsednik Udruženja pezionera Ćuprije čije se nove prostorije nalaze u Reljinoj ulici.

Proslavi povodomo početka rada Udruženja u novom prostoru prisustvovali su predsednik opštine Ćuprija Jovica Antić, gosti iz čitovog Pomoravlja i penzioneri – članovi udruženja.

FOTO GALERIJA OVDE