VUČIĆ: REKONSTRUISAĆEMO OPŠTU BOLNICU I DOM ZDRAVLJA U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
22086
post-template-default,single,single-post,postid-22086,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

VUČIĆ: REKONSTRUISAĆEMO OPŠTU BOLNICU I DOM ZDRAVLJA U ĆUPRIJI

VUČIĆ: REKONSTRUISAĆEMO OPŠTU BOLNICU I DOM ZDRAVLJA U ĆUPRIJI

Bolnice i domove zdravlja u Ćupriji i Paraćinu uskoro očekuje rekonstrukcija i dogradnja, a u ove projekte država će uložiti 35, možda čak i 40 miliona evra. Kao što sam obećao, biće urađen put Paraćin-Pojate, ali i preostalih pet kilometara na deonici Senje-Sisevac, a finalizacijom puta Sisevac-Grza spojićemo dva najlepša dela ćuprijske i paraćinske opštine – najavio je na predizbornom mitingu u Paraćinu predsednik SNS i kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić.

Obraćajući se simpatizerima u prepunoj Sportskoj hali “7. jul”, Vučić je istakao da će sve pomoravske opštine biti uključene u projekat “Čista Srbija”, koji podrazumeva sređivanje vodovodne i kanalizacione mreže.

Potvrda da će ove godine biti rekonstruisani Opšta bolnica i Dom zdravlja je jako važna vest za našu opštinu. Sem toga, uvrštavanje u projekat “Čista Srbija” za opštinu Ćuprija znači 180 kilometara primarne i sekundarne kanalizacione mreže. To nije projekat čija će realizacija početi sutra jer je reč o velikom poslu, ali se nadamo da će taj posao biti završen u nekom razumnom roku od četiri godine. U narednom periodu ostvariće se i naša želja da se izgradi regionalni put između Ćuprije i Paraćina, pomoću kog ćemo se još bolje povezati sa komšijama – izjavio je vođa ćuprijskih naprednjaka Ninoslav Erić, nakon neposrednog razgovora sa Aleksandrom Vučićem u Paraćinu.

Text: Portal RTP

FOTO GALERIJA OVDE