NINOSLAV ERIĆ: VIZIJA EVROPSKE ĆUPRIJE POČINJE DA SE OSTVARUJE - Ćuprija.net
22046
post-template-default,single,single-post,postid-22046,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

NINOSLAV ERIĆ: VIZIJA EVROPSKE ĆUPRIJE POČINJE DA SE OSTVARUJE

NINOSLAV ERIĆ: VIZIJA EVROPSKE ĆUPRIJE POČINJE DA SE OSTVARUJE

Da se Ćuprija sve više razvija primetno je i kroz infrastrukturne projekte i radove na zameni stare vodovodne mreže koji se izvode u samom centru grada.

“Po završetku radova u Karađorđevoj ulici nastaviće se sa zamenom stare vodovodne mreže u ulici Jovana Kursule i u jednom delu ulice Cara Lazara. Izvođenje ovih radova su preduslov za ostvarenje želje da Ćuprija bude grad Evropskog izgleda koji svakom posetiocu na moderan način pokazuje svoju bogatu istoriju i kulturu”, kaže Ninoslav Erić predsednik Skupštine opštine Ćuprija.

“Naredna faza radova je popločavanje ovih ulica, čime se zatvara celina pod granitom od Trga Radeta Simonovića do ulice Cara Lazara. Na ovaj način gradu će se vratiti stari sjaj na koji su mnogi zaboravili. Krenuće se uskoro i sa rekonstrukcijom Trga Stefana Prvovenčanog i pripadajućeg parking prostora a zatim nas očekuje i rekonstrukcija trotoara u ulici Cara Lazara” dodaje predsednik Erić.

Govoreći o planovima za centar grada, on je istako dugogodišnji problem nerešenih imovinsko pravnih odnosa. “Tek sada kada je imovina postala vlasništvo opštine mogli smo da krenemo sa poslovima. Očekujemo da vrlo brzo završimo pregovore sa Vojskom Srbije oko preuzimanja Doma vojske”, rekao je predsednik Skupštine opštine Ninoslav Erić.

FOTO GALERIJA OVDE